Partners


We werken wereldwijd met geweldige partners

Via ons uitgebreide partnernetwerk bieden we aanvullende diensten, bedoeld om de waarde van de onlinemarketing van onze klanten te verhogen.


Technologie

Comscore

ComScore is een toonaangevend internettechnologiebedrijf dat meet wat mensen in de digitale wereld doen. ComScore zet die gegevens om in inzichten en acties waarmee klanten maximaal rendement uit hun digitale investeringen kunnen halen.

Webtrekk

Webtrekk is een wereldwijde aanbieder van slimme digitale oplossingen. Het bedrijf biedt klanten mogelijkheden om hun digitale bedrijfsvoering te optimaliseren. De Digital Intelligence Suite van Webtrekk biedt toegang tot statistieken, tests en personalisatieoplossingen.

Litmus

Zorg dat je e-mail er overal goed uitziet. Litmus tests en meet je e-mailcampagnes, zodat je altijd het beste design gebruikt.


MMIT

MMIT is een plug & play CRM solution provider met een achtergrond in multi-nationale data hygiëne. Wij zijn trots op onze SaaS Lead Management oplossing; welke er voor zorgt dat elke lead die binnenkomt word gelogd en snel opgevolgd kan worden.

Triggerbee

Triggerbee biedt je alles wat nodig is om een uitgebreid en volledig profiel van je websitebezoekers te ontwikkelen waarmee je ze kunt beoordelen en bedienen, zodat ze uiteindelijk trouwe klanten worden. Ontwikkel bezoekersprofielen, ongeacht het apparaat dat je bezoekers gebruiken, en ontdek hoe betrokken je bezoekers zijn.

Phoundry

Phoundry is een full-service internetbureau dat in 1999 werd opgericht. Het bureau helpt bedrijven om hun unieke sterke kanten te vertalen in geslaagde webconcepten.

Advies

Digidutch

DigiDutch is een collectief van bedrijven die zijn gespecialiseerd in aanvullende diensten voor webwinkels. Het collectief helpt bedrijven die willen uitbreiden naar China.

Salesupply

Salesupply ondersteunt webwinkels bij hun ambities om internationaal te groeien.


Bureaus

Partout

Partout digital native agency helpt al sinds 1998 met succes bedrijven die meer bezoekers, leads, conversies, fans en een uitzonderlijk hoog rendement willen.

Link Design

Link Design, gevestigd in Amsterdam en Shanghai, is een internationaal ontwerpbureau. Het bedrijf ontwikkelt samen met zijn klanten unieke logo’s, huisstijlen, websites, brochures, presentaties, digitale magazines en nog veel meer.

mint marketing

Mint Marketing biedt bedrijven inzicht in hun klanten, zodat ze hun acquisitiestrategie kunnen verbeteren en meer klanten kunnen behouden via geslaagde (direct)marketingcampagnes.


Webleads

Webleads is een full-service internetbureau dat de meest uiteenlopende internetambities waarmaakt. Of je nu een website of webwinkel wilt, met AdWords wilt beginnen of een bannercampagne wilt starten: Webleads helpt je om je droom te realiseren.

FCB Amsterdam

FCB Amsterdam weet veranderingen te bewerkstelligen met ideeën die het verschil maken. Dat merken klanten en merken omdat de verschillen duidelijk worden in het rendement en aantal websitebezoekers. De ideeën worden ontwikkeld binnen een driehoekmodel: “Creation”, “Strategy” en “Customer Intelligence”.

ecommany_logo

Ecommany is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en applicaties voor internet en intranet. Alle websites en applicaties die het bedrijf maakt, moeten klanten in staat stellen om effectiever te communiceren en om interne bedrijfsprocessen te vereenvoudigen.


Magneds

Magneds is een van de beste internetbureaus in Nederland. Het bedrijf legt zich vooral toe op loyaliteitscampagnes.


Resellers

Point O One

Point O One helpt klanten om een hoger rendement voor webwinkels in Singapore te genereren. Of je nu een webwinkel hebt, een klantendatabase of content: Point O One zet zich in om de winst uit deze middelen voortdurend verder te optimaliseren.

KL.7

/KL.7 is een van de toonaangevende ontwerpbureaus in Europa, gespecialiseerd in gedragspatronen. Dankzij wetenschappelijke doorbraken en big data beschikt het bureau over nauwkeurige middelen om gedrag te beïnvloeden op basis van inzichten uit de biologie, sociale wetenschappen en contextuele gedragsaspecten.

Iterate Studio

Iterate Studio voert razendsnelle proof-of-concept-experimenten uit met een steekproef van je websitebezoekers om de impact op je bedrijfsresultaten te kwantificeren. Je kunt de inzichten gebruiken om bronnen vrij te maken voor RFP’s, evaluatie, MSA’s, implementatie en tests van nieuwe projecten met een vaststaand resultaat.


orangeMANGO

.orangeMANGO is een full-servicebureau voor digitale communicatie. Het bureau ontwikkelt uitgekiende communicatiestrategieën, integrale communicatie via alle (digitale) kanalen en mobiele apps met B2B-rendement.Wil jij een partner worden?

Heb jij het gevoel dat jouw bedrijf ook in dit overzicht moet staan? Neem contact met ons op.