Gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013

Webpower helpt klanten over de hele wereld. We maken ons dan ook vooral druk over de bescherming en betrouwbaarheid van klantgegevens. We leven in een tijd waarin gegevens steeds vaker worden geschonden. Daarom doen we alles wat nodig is om de gegevens van onze klanten optimaal te beschermen. We zijn er dan ook trots op dat we gecertificeerd zijn overeenkomstig ISO 9001:2015 én ISO 27001:2013.ISO 9001 beschrijft aan welke eisen een kwaliteitsbeheersysteem moet voldoen. De norm wordt wereldwijd het meest gebruikt: meer dan een miljoen bedrijven en organisaties in ruim 170 landen werken volgens ISO 9001.

ISO 27000 is een reeks normen die helpen om gegevens te beveiligen. ISO 27001 is de bekendste norm. De norm vereist het gebruik van een beveiligingsbeheersysteem voor informatie (ISMS).

ISO certificates

We zijn er trots op dat we beide certificeringen hebben. Webpower wil duidelijke procedures om hoge kwaliteit te kunnen bieden en om klantgegevens veilig te kunnen verwerken. De certificeringen tonen aan dat we niet alleen praten, maar ook doen. Voor onze klanten vormen de certificeringen een bevestiging van hun positieve ervaringen met onze diensten.

Testimonial Jerlijn Kasmani
Jerlijn Kasmani
CTO, Webpower

De certificering voor beide normen is te danken aan ons integrale beheersysteem dat we op basis van internationale normen ontwikkelden. Het systeem bewaakt de kwaliteit en beveiliging van onze diensten en stelt ons in staat om verschillende beveiligingssystemen te gebruiken en te onderhouden.

Bovendien detecteert én verhelpt ons systeem algemene risico’s, bedreigingen en kwetsbaarheden in de ICT-sector. We blijven het systeem continu verbeteren, want daar plukken wij én onze klanten de vruchten van.

We willen met ons platform voor marketingautomatisering de marktleider worden op het gebied van persoonlijke onlinemarketing. Als klantgerichte organisatie zijn we van mening dat alleen de hoogste ICT-normen ons kunnen helpen om dat doel te bereiken. De ISO-certificeringen bevestigen dat we op de goede weg zijn.