Marketing Automation


Marketing automation

Verhoog je rendement & klanttevredenheid tot wel 50%


Genereer meer leads

Genereer meer leads

Gebruik Webpower om meer leads te genereren. Integreer de formulieren op je website met e-mailmarketing en zorg dat geïnteresseerde suspects en prospects goed worden opgevolgd met een leadnurturingprogramma.


Converteer meer leads

Zet leadnurturing in om in contact te blijven. Wees relevant en stuur de juiste boodschap op het juiste moment. Probeer je leads meetbaar te maken door middel van leadscoring. Hiermee onderscheid je de echte sales-ready leads en kun je deze aan sales overdragen. Zo converteer je meer leads!

Converteer meer leads

Meer info in jouw mailbox?

Download de gratis infosheet over marketing automation.Hogere klanttevredenheid

Hogere klanttevredenheid

Succesvolle bedrijven besteden net zoveel tijd en aandacht aan het behouden van bestaande klanten als aan het vinden van nieuwe. Creëer een welkomstcampagne, vier jubilea en gebruik Webpower om van klanten ambassadeurs te maken.


Hoger rendement

Marketing automation reduceert je tijdsinvestering en e-mailmarketing zorgt nog steeds voor de hoogste conversie ten opzichte van andere communicatiemiddelen. Het resultaat? Je verhoogt je rendement tot 50%.

Hoger rendement


Zien is geloven!

We bedienen toonaangevende klanten zoals ANWB, Kras, DSM, De Lotto en Kempinski. Wat kan Webpower voor jou betekenen?Meer lezen?

Download de infosheet