Services


Services

Onze experts begrijpen als geen ander wat je echt nodig hebt. Ze helpen je dan ook graag om dat te bereiken.

Klanten zijn ons belangrijkste bezit. Daarom zetten we altijd een stap extra om te luisteren, oplossingen te zoeken en onze producten optimaal rendement te laten bieden.


Klantenservice

Heb je vragen over onze producten of werkt iets niet zoals je had gehoopt? Neem dan contact met ons op.

Full Service

Wij beschikken over alle informatie om je plannen te realiseren. Regel je e-mailmarketing via Webpower en besteed de tijd die je overhoudt aan belangrijker zaken. Webpower biedt je alles wat je nodig hebt om je marketingdoelen te halen.

Dag en nacht internationale ondersteuning

Onze experts staan dag en nacht klaar om je telefonisch en via onze supportcentra te helpen. Je kunt dus ook altijd bij ons terecht voor noodgevallen buiten kantoortijd.

Training

We willen je graag marketingsuccessen bieden. Daarom zorgen wij dat jij en je team inzicht in nieuwe markten hebben dat verder gaat dan de basisbeginselen. We geven daarom persoonlijke trainingen op maat.


Diensten voor klanten

Wil je graag hulp om Webpower probleemloos te gebruiken? Of wil je onze producten aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie? We staan hoe dan ook klaar om al je vragen te beantwoorden.

Sjablonen

We kunnen e-mailsjablonen voor je ontwikkelen die naadloos aansluiten op je merkboodschap en die je merk nog meer positieve aandacht geven. Natuurlijk zijn al onze sjablonen responsief, zodat ze er op elk apparaat goed uitzien.


webpower icon

Integraties

De combinatie van e-mails met een CRM, CMS en webstatistiekendienst vormt een krachtige combinatie. Onze SOAP-API maakt integratie eenvoudiger dan ooit.


Kunnen we jou van dienst zijn?

Heb je vragen of wil je weten hoe je Webpower kunt inzetten om jouw rendement te vergroten?Expert services

Onze experts helpen je graag om je doelen te bereiken. Ze kunnen antwoorden bieden waaraan je zelf nooit had gedacht of helpen je om je project gaandeweg aan te passen.

Advies

We begrijpen dat je vaak moeilijk tijd kunt vinden om je marketingdoelen na te streven. De productadviseurs van Webpower bieden je alles wat nodig is om je droom te verwezenlijken.

Aflevering

Wist je dat meer dan 20% van alle e-mails niet wordt afgeleverd? Dat geldt niet alleen voor marketinge-mails, maar ook voor e-mails om wachtwoorden opnieuw in te stellen, voor aankoopbevestigingen en voor andere belangrijke informatie. Om je marketingcampagnes optimaal te laten presteren, wil je je e-mails natuurlijk bij zo veel mogelijk ontvangers in de mailbox zien te krijgen.

Of het nu gaat om whitelists of ISP-problemen: wij zorgen dat je bericht altijd op zijn bestemming komt.

Optimalisatie

Onze adviseurs nemen graag de tijd om jou en je organisatie te leren kennen, zodat we je de juiste aanpak kunnen bieden voor je marketingdoelen.


Zakendoen in China

Webpower is onderdeel van DigiDutch en kan je daarom alles bieden wat je nodig hebt om een webwinkel in China te openen.

De Chinese markt is vanwege zijn omvang, de groeiende middenklasse en de grote vraag naar Westerse consumentenproducten en diensten heel aantrekkelijk. Maar hoe benut je al die kansen?

Hoe verkoop je je producten in China? En welke digitale kanalen moet je kiezen? Hoe zorg je voor marketing? En moet je een Chinese merknaam hebben?

DigiDutch beantwoordt al deze vragen wanneer je de overstap naar de Chinese markt wilt maken. Wij zorgen voor een speciale productmanager die woont en werkt in China – hij/zij kent de markt dus van binnenuit!

Meer lezen
Doing business in China

Persoonlijke marketing begint met een persoonlijke ontmoeting

Leer de mensen achter Webpower kennen