Situation Room 2016: Are you in?

Situation Room 2016: Are you in?

Op 12 en 13 december gaat Jacco de uitdaging aan: hij zit in het Situation Room team van dance4life. Samen met 5 andere ondernemers is hij 24 uur lang opgesloten in Vesper Hotel in Noordwijk. Het doel: in die tijd zo veel mogelijk besparingen realiseren voor dance4life. Op deze wishlist staan een hoop praktische zaken, diensten en goederen die ze jaarlijks inzetten om hun werk mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan drukwerk, vervoer van materialen, kantoorbenodigdheden, enzovoorts. Op deze manier houdt dance4life meer geld over voor het einddoel: een gezonde toekomst voor jongeren.

Wil jij samen met Jacco de Situation Room tot een groot succes maken? Via deze link vind je een aantal wensen die jij misschien wel kunt vervullen.

I’m in!

* Velden met een * zijn verplicht

dance4life

dance4life werkt samen met jongeren aan een gezonde toekomst. Ze geven seksuele voorlichting en maken gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. dance4life is actief in bijna 20 landen, verspreid over 5 continenten.

What’s in it for you?

Hieronder kun je zien wat je terugkrijgt voor je steun aan dance4life:

Situation Room


Share this article

Webpower

​Wij helpen organisaties om hun marketing kwalitatief goed, persoonlijk en leuk te maken. Daarom ontwikkelen wij data gedreven marketing automation tools voor marketeers. Wij helpen jou om je boodschap te personaliseren en op het juiste moment via het gewenste kanaal te verspreiden.