Man using his Mobile Phone outdoor, close up

Drag & drop editor; mobiele weergave en afbeeldingen toevoegen

Bij het maken van een e-mail is het belangrijk te weten hoe deze eruit komt te zien. Door deze update kun je nu makkelijk de weergave controleren door de nieuwe switch tussen desktop en mobiele lay-out. Daarnaast is het aantal handelingen om een afbeelding toe te voegen geminimaliseerd.

Switch tussen desktop en mobiele weergave

switchE-mails worden steeds vaker op een mobiele telefoon of tablet geopend, het is daarom belangrijk om te weten hoe jouw e-mail getoond wordt op zowel desktop als mobiele apparaten.

Direct de desktop en mobiele weergave van je e-mail controleren, terwijl je
deze aan het creëren bent? Dat kan nu met de nieuwe switch in de drag & drop editor. Het enige wat je hoeft te doen is de switch om te zetten. Je ziet dan direct een smallere weergave, dit is een goede indicatie van hoe je e-mail eruit zal zien op een mobiel apparaat.

switch2

Ondanks dat je de e-mail checkt op weergave, kan je e-mail in een andere e-mailclient anders worden getoond. Met de premium feature ‘e-mailclient check’ in het Webpower platform kan je per e-mailclient de weergave bekijken. Zo weet je snel en zeker hoe de e-mail eruitziet op elk apparaat en in iedere e-mailclient.

Wil je meer weten over de e-mailclient check?

Neem dan contact met ons op via de website of bel 0342 423 262.

Afbeelding toevoegenafbeeldingen-toevoegen

Het toevoegen van een afbeelding in een e-mail is makkelijker gemaakt. Waar het eerst nodig was de voorbeeldafbeelding te verwijderen, kan je nu direct de juiste afbeelding toevoegen. En heb je toch al een afbeelding toegevoegd? Dan kun je deze makkelijk en snel wijzigen door de nieuwe middelste button. Dit zorgt ervoor dat je sneller met afbeeldingen werkt.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op via de website of bel 0342 423 262.

Neem contact op

Share this article

Jochem Buisman