Stuur je e-mails sneller en foutloos met de Webpower Approval Manager

Stuur je e-mails sneller en foutloos met de Webpower Approval Manager

Wil je voorkomen dat er fouten in je e-mails sluipen? Gebruik dan de Webpower Approval Manager. Zo laat je de definitieve versie eerst goedkeuren door je testgroep, voordat deze bij je ontvangers in de inbox komt.

De voordelen

  • Foutloos versturen van al je e-mails
  • Gedeelde verantwoordelijkheid
  • Snel reactie van je ervaren testgroep
  • Voorkom tussentijdse veranderingen

Foutloos versturen van al je e-mails

Haal jij automatisch content van je website voor in je e-mails met een RSS-feed? Of wil je zeker zijn dat je e-mail foutloos is? Dan is de Webpower Approval Manager de ideale tool om de e-mail automatisch door een testgroep te laten controleren. Pas na goedkeuring wordt de e-mail definitief verstuurd naar je ontvangers..

Deel de verantwoordelijkheid

Stel een testgroep samen in Webpower die oog hebben voor kwaliteit. Gebruik bijvoorbeeld elke keer dezelfde testgroep zodat zij hier bedreven in worden en precies weten waar ze op moeten letten. Door een testgroep aan te stellen die medeverantwoordelijk is voor het verzenden, deel je de verantwoordelijkheid van het versturen en sta je er niet alleen voor.

Snel reactie van je ervaren testgroep

Stel een tijdslimiet in waarbinnen de testgroep de e-mail akkoord moet geven of moet weigeren. Als de e-mail goed is bevonden wordt deze direct verstuurd, hierdoor zal het feedbackproces sneller verlopen.

Voorkom tussentijdse veranderingen

De e-mail wordt tussen de controle en de definitieve verzending niet aangepast. Als je e-mail wordt goedgekeurd, wordt deze versie van de e-mail verzonden. Zo voorkom je fouten gemaakt in tussentijdse aanpassingen.

Hoe werkt het?

Bij het versturen van je e-mail doe je hetzelfde als bij elke definitieve verzending, maar je stelt ook de gegevens voor de Approval Manager in. Zoals de testgroep, hoeveel mensen testen en hoe vaak akkoord gegeven moet worden voor de e-mail definitief naar de ontvangers wordt gestuurd. Zo kan de e-mail niet verzonden worden als deze te vaak is geweigerd, of niet op tijd is goedgekeurd. Moet er toch nog een aanpassing worden gedaan? Dan krijgt de maker van de e-mail een bericht en na de aanpassing wordt de testgroep gevraagd of de e-mail nu wel correct is. Vervolgens wordt de e-mail alsnog foutloos verzonden.

Zien hoe het werkt?

 


Share this article

Jochem Buisman